Жената на Вердаско го спира за кариера в киното

30 Юли, 2018
150 преглеждания

 

Жената на Вердаско го спира за кариера в киното

Жената на Вердаско го спира за кариера в киното

Жената на Вердаско го спира за кариера в киното

Фернандо Вердаско започва да прави планове за живота след края на кариерата си. Испанският тенисист разкри, че е обмислял да стартира кариера в киното, не неговата съпруга Ана Бойер го е отказала от идеята. „Преди няколко години се бях замислил какво ще правя, когато приключа с тениса. Тогава мислех, че ще стана актьор.

Но сега съпругата ми е на друго мнение и не иска да влизам в киното. Добре де, вероятно ще стана певец, точно като нейния брат Енрике Иглесиас. Имам нужда от няколко урока, за да си подобря гласовите характеристики. Може би след няколко години…“, коментира Вердаско със завидно чувство за хумор.

Испанецът, който беше считан за един от най-големите плейбои в тура, сложи край на ергенския си живот миналата година. Бойер е дъщеря на Исабел Прейслър, която по-рано беше омъжена за испанския певец Хулио Иглесиас. Любопитното е, че Вердаско и Бойер се запознават на концерт на Енрике Иглесиас през 2012-а година. Самият тенисист признава, че краят на кариерата му на корта не е далеч.

„Все още мога да постигам отлични резултати. Тренирам здраво всеки ден, за да мога да бъда на високо ниво. Знам, че мога да победя №30, №25 или №20 в света. Искам да продължа да се наслаждавам на победите на корта.

Знам, че съм на 34 години и съм във финалната част от моята кариера“.

Menu Title