Национали поканиха феновете в Панагюрище

8 Авг., 2018
163 преглеждания

 

Национали поканиха феновете в Панагюрище

Национали поканиха феновете в Панагюрище

Национали поканиха феновете в Панагюрище

Посланиците на четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище Мария Йовкова и Денислав Коджабашев записаха специален видедоклип за състезанието. Тази година то ще бъде най-силното в историята с награден фонд 160 000 долара и ще се проведе от 14 до 19 август.„Заповядайте да подкрепите нас и всички български състезатели, както и да се насладите на играта на световния елит“, призовават двамата ни изтъкнати тенисисти, които са двойка и в живота. По време на турнира в зала „Арена Асарел“ те ще направят открит урок с деца и ще раздават автографи.

Националите Йовкова и Коджабашев в момента тренират в залата на „Корабостроител-92“ във Варна, която им е предоставена безвъзмездно от клуба. Заедно с тях се готвят партньорът на Денислав на двойки Теодор Александров, Калина Христова, Полина Трифонова, Димитър Стефанов и Теодор Йорданов.Те ще се готвят там до неделя, а от понеделник са в Панагюрище. Коджабашев започва в квалификациите във вторник, 14 август.

За втора поредна година европейската шампионка за девойки Йовкова ще стартира директно в основната схема. На двойки Мария ще играе заедно с родената в Русе Сибел Алтънкая, която сега представя Турция.

Menu Title