Григор Димитров: Условията в Синсинати пасват на играта ми

14 Авг., 2018
163 преглеждания

 

Григор Димитров: Условията в Синсинати пасват на играта ми

Григор Димитров: Условията в Синсинати пасват на играта ми

Григор Димитров: Условията в Синсинати пасват на играта ми

Григор Димитров няма търпение да излезе на корта в Синсинати и да започне защитата на трофея си от миналата година. Тази вечер българинът ще научи името на първия си съперник в Охайо, а той ще бъде определен от двубоя между Дамир Джумхур и Миша Зверев. Димитров даде специално интервю за TennisTV, в което сподели чувствата си в навечерието на един от любимите за него турнири. „Всеки път когато се завръщам в турнир, от който имам добри спомени, се чувствам добре.

Турнирът е същият, но вече е друг сезон, така че трябва да започна от първия мач. Точно това направих миналата година и това ще опитам да направя сега“, започна Димитров. „В схемата има много силни тенисисти, които са в отлична форма в момента, както и през цялата година. Трябва да остана концентрирам и да се фокусирам върху собствената си игра.

Да мисля мач за мач, както направих миналата година. Условията тук много ми харесват. Горещо е, а това пасва отлично на играта ми. Ще се опитам да извлека предимство от всичко, което ни заобикаля тук.

Не мисля за точките. Просто е – ако играеш добре и печелиш мачовете си, тогава ще растеж в ранглистата. Ако не играеш добре и губиш – падаш надолу. Миналата седмица изиграх няколко последователни двубоя, което беше добра новина за мен след, след като отсъствах няколко седмици.

Не мога да кажа кой е фаворит тук, има много момчета, които се намират в страхотна форма. Има и такива, които в последните месеци не са в оптимално състояние, но цялостно са страхотни играчи и винаги могат да те изненадат. Обичам този турнир, обичам цялата организация и всичко, с което се сблъскваме тук. Надявам се да се представя добре и тази година“.

Menu Title