BGathletic.com съчета теорията и практиката

11 май, 2016
330 преглеждания

 

BGathletic.com съчета теорията и практиката

BGathletic.com съчета теорията и практиката

BGathletic.com съчета теорията и практиката

Екипът на единствения специализиран сайт за лека атлетика BGathletic.com, част от ЕС МЕДИА, където е и Tennis24.bg, се представи достойно в мемориала, посветен на корифея Григор Христов. Ето какво разказват за проявата от уеб страницата:Ние, от екипа на BGathletic.

com, си припомнихме състезателната тръпка. Всички автори в любимия ви сайт сме бивши атлети, но в последните години преживяваме предсъзтезателните емоции само на спортисти, чиито постижения отразяваме.Е, днес усетихме колко дълга всъщност може да бъде правата на 100 метра и, че 4-килограмовото гюле определено се усеща като доста по-тежко. А най-смелите дори се пуснаха на 800 м.

Днес почетохме паметта на корифея на спортната журналистика, отделил над 40 години от живота си в отразяване на атлетически състезания – Григор Христов-Гришата. Мемориалът на негово име стартира с журналистически състезания на 100 м, 800 м и тласкане на гюле.Главният редактор на BGathletic.com Яна Касова направи изключителна серия в тласкането на гюле, като стигна до третото място сред жестоката конкуренция на Тереза Маринова и Ива Пранджева.

Освен това Касова пробва и 100 м, но без препятствия (където иначе е безспорен специалист) и завърши четвърта. Георги Делчев и Александър Вангелов участваха само в гюлето – дисциплината с най-сериозна конкуренция. Те показаха завидна техника и се класираха съответно седми и единадесети.Илия Илия, представител на БНТ2, но и редовно изразяващ мнението си на атлетически спец в BGathletic.

com, се наложи с финален спринт на 800 м и финишира трети на 100 м. Той завъртя един трибой докато беше и диктор на надпреварата и тласна гюлето за четвърта позиция.Още прочетете тук!

Menu Title