Последен шанс за Григор – не пропускайте и точка от US Open с FlashScore.bg

27 Авг., 2018
231 преглеждания

 

Последен шанс за Григор - не пропускайте и точка от US Open с FlashScore.bg

Последен шанс за Григор - не пропускайте и точка от US Open с FlashScore.bg

Последен шанс за Григор – не пропускайте и точка от US Open с FlashScore.bg

Григор Димитров изпраща определено не особено сполучлив сезон, особено сравнен с бляскавото му представяне миналата година, когато успя да стигне до номер 3 в ранглистата на АТП. Все пак най-добрият български тенисист ще има още един голям шанс за „поправителен“ и той ще е на започналия вече последен турнир от Големия шлем – US Open. Това е едно от събитията от годината, които истинският спортен фен не пропуска. Независимо дали сте още по плажовете или вече сте се върнали към работното ежедневие, с FlashScore.

bg гарантирано няма да изпуснете и точка от Откритото първенство на САЩ! Защото това е водещият livescore в България и в глобален мащаб, с помощта на чиито известия (push notifications) научавате за всяка промяна на резултатите на любимите си отбори и спортисти. Без секунда забавяне! Свалете сега безплатното приложение на български от линковете по-долу:Андроид – ТУКiOS – ТУКза да станате един от 50+ милиона доволни потребители, които вече избраха FlashScore за своя livescore услуга.

Ето защо:1. Несравним обхват на покритие на спортни събитияНикоя друга услуга за резултати не може дори да се доближи до покритието на FlashScore – повече от 30 спорта и над 5000 състезания по целия свят, включително над 1000 футболни лиги и турнири. Шансът е, че ще намерите доста надпревари, за които до този момент дори не сте чували. И не спираме да добавяме още повече!

2. СкоростПоказател, който винаги ни е определял и поставял на първо място! През годините екипът на FlashScore е правил десетки сравнителни тестове за бързината на обновяване на резултатите с конкурентните услуги и винаги е излизал като победител от тях. Не вярвате?

Сравнете сами и се убедете!3. Постоянни и качествени ъпдейтиFlashScore никога не се задоволява с вече постигнатото, а винаги се опитва да подобри още и още качеството на предлаганите продукти – и на приложенията, и на уебсайта. Така например съвсем наскоро добавихме и името на голмайстора към известията ни за попадения във футбола (за Андроид).

Освен това обновихме визията на уебсайта ни и до момента отзивите са повече от положителни. Разбира се, винаги приемаме и обръщаме внимание на мнението на потребителите ни, записвайки и анализирайки внимателно предложенията и предпочитанията им. Така че очаквайте още много обновления и подобрения!Можете да свалите приложението на FlashScore.

bg от следните линкове:Андроид – https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.

livesport.FlashScore_bg&utm_source=bgfootball.com&utm_medium=webiOS – https://itunes.apple.

com/bg/app/applestore/id936930270?pt=1147220&ct=bgfootball.com&mt=8

Menu Title