Американец взе сет на Джокович

31 Авг., 2018
235 преглеждания

 

Американец взе сет на Джокович

Американец взе сет на Джокович

Американец взе сет на Джокович

Новак Джокович се класира за третия кръг на US Open, след като се наложи с 3:1 сета над представителя на домакините Тенис Сандгрен. Бившият водач в ранглистата се справи с 6:1, 6:3, 6:7, 6:2 за близо три часа на корта и си уреди среща с 26-ия поставен Ришар Гаске в следващия рунд от надпреварата. В първите два сета победителят от Уимбълдън нямаше особени затруднения срещу изненадата от Откритото първенство на Австралия в началото на годината. И в двата сета Ноле реализира по два пробива, а на свой сервис беше безупречен, за да ги вземе съответно с 6:1 и 6:3.

Сандгрен показа зъби в третия сет. Той стигна до пробив за 3:2, но Джокович веднага го върна. После и двамата бяха безупречни при подаванията си, за да се стигне до решителен тайбрек. В него американецът беше безпогрешен и смаза съпротивата на опонента си със 7:2.

Но силите му стигнаха до тук. В четвъртия сет нещата се развиха огледално на първите два. Бившият номер едно в света реализира два пробива в ключовите моменти от частта и я записа на своята сметка с 6:2 и продължи напред, макар и с леки затруднения.

Menu Title