Кушев и Донев на финала на Купа Витоша

14 май, 2016
332 преглеждания

 

Кушев и Донев на финала на Купа Витоша

Кушев и Донев на финала на Купа Витоша

Кушев и Донев на финала на Купа Витоша

Илия Кушев („Левски“) и Габриел Донев („НСА“) ще спорят за титлата при мъжете на държавния турнир за Купа „Витоша“, който се провежда на кортовете на ТК „Левски“.Кушев се класира за финалния мач на надпреварата, която е с общ награден фонд 5000 лева, без игра. Съперникът му и водач в схемата Петър Трендафилов („15:40“) се отказа. Поставеният под №2 Габриел Донев пък елиминира Алекс Мартински („НСА“) със 7:5, 6:1.

При дамите на финала ще играят Хюлия Велиева („НСА“) и Зиновия Ванева („Стоянстрой“). Водачката в схемата Велиева се справи с Невена Георгиева („Виа Тенис Стар“) с 6:0, 6:2. Ванева пък си гарантира място в спора за титлата, след като се наложи над Габриела Михайлова („Сливен 92“) с 6:2, 4:6, 6:2.Днес станаха ясни шампионите в турнира на двойки.

При мъжете първото място заслужиха Вениамин Нив („Банкя“)/Юри Хачатрян („Дема“). При жените титлата взе дуетът Зиновия Ванева („Стоянстрой“)/Невена Георгиева („Виа Тенис Стар“).Финалите на сингъл са в събота (14 май) от 10:00 часа на кортовете на ТК „Левски“.

Menu Title