Тежък жребий за Серина Уилямс в Париж

20 май, 2016
344 преглеждания

 

Тежък жребий за Серина Уилямс в Париж

Тежък жребий за Серина Уилямс в Париж

Тежък жребий за Серина Уилямс в Париж

Световната №1 Серина Уилямс изтегли тежък жребий за започващия в неделя Открит шампионат по тенис на Франция – „Ролан Гарос”. Американката попадна в една четвъртина на схемата с бившата водачка в ранглистата Виктория Азаренка, като двубой между двете е възможен още на четвъртфиналите. Жребият отреди в половината на Уилямс да попадне и Ангелик Кербер, от която американката загуби на финала на Australian Open в началото на годината. Дуел между двете е възможен на полуфинал.

Иначе съперничка на Уилямс в първи кръг ще бъде Магдалена Рибарикова. Азаренка пък стартира в Париж срещу Карин Кнап.Поставената под №2 Агниешка Радванска започва участието си в турнира с мач срещу Бояна Йовановски. Полякинята попадна в една четвъртина с финалистката от 2014-а Симона Халеп, която в първи кръг среща Нао Хибино.

В тази половина са също Роберта Винчи и Гарбине Мугуруса, които могат да се срещнат на четвъртфинал. Ето и вероятните четвъртфинали според номерата на поставените: Серина Уилямс – Виктория АзаренкаТимеа Бачински – Ангелик КерберРоберта Винчи – Гарбине МугурусаСимона Халеп – Агниешка Радванска

Menu Title