Вавринка: Ще се радвам да защитя титлата си

22 май, 2016
300 преглеждания

 

Вавринка: Ще се радвам да защитя титлата си

Вавринка: Ще се радвам да защитя титлата си

Вавринка: Ще се радвам да защитя титлата си

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж с подкрепата на BNP ParibasШампионът на „Ролан Гарос“ при мъжете Стан Вавринка даде пресконференция преди първия си мач в Париж през този сезон.“Има много силни тенисисти тук, но след успеха миналата година имам самочувствие и ще се радвам много, ако успея да защитя титлата си. Това ще бъде дяволски трудно.

Новак Джокович изглежда фаворит, направи страхотни мачове. Рафа – също, но не са само те“, заяви 31-годишният швейцарец.Той допълни, че се радва много отново да е в Париж и че всичко му харесва на „Ролан Гарос“. Титлата от Женева, която спечели вчера, го е направила щастлив.

„Обективно погледнато би било добре да дойда тук преди няколко дни, но нямаше начин да пропусна домашния ми турнир. От друга страна беше добре, че изиграх няколко страхотни мача и съм във форма“, допълни Вавринка.На въпроса има ли с какво да го изненада съперникът му в първия кръг Лукаш Росол, с когото играха в петък на полуфиналите в Женева, Стан не подцени чеха.“Той е много добър играч, сервира отлично и е голям боец.

Затрудни ме много онзи ден, със сигурно ме очаква тежък мач, надявам се отново аз да бъда победител“, завърши шампионът.

Menu Title