Джокович: В такива мачове няма загубил

4 Ное., 2018
255 преглеждания

 

Джокович: В такива мачове няма загубил

Джокович: В такива мачове няма загубил

Джокович: В такива мачове няма загубил

Новак Джокович и Роджър Федерер сътвориха един от най-красивите и оспорвани мачове в съперничеството си в полуфинала в Париж на турнира от сериите „Мастърс“. Сърбинът спечели със 7:6 (6), 5:7, 7:6 (3) след тричасова епична битка в зала „Берси“, а след нея поздрави своя съперник.“Много съм щастлив, сигурно нямаше да ми е толкова приятно, ако бях загубил, но след такъв мач си със смесени емоции. Честно казано в такива мачове няма загубил, и двамата спечелихме.

Той заслужаваше да продължи напред. Наслаждавах се на всяка секунда на корта“, каза Джокович след срещата.Сръбският тенисист добави, че високото ниво на Федерер го е принудило „да извади нещо повече от себе си“.“Бяхме много близо през цялото време.

Не мога да кажа, че някой е имал предимство, просто нивото на игра беше много високо. Със сигурност това е най-оспорваният мач и също така красив, в който съм участвал тази година“, добави Джокович, който от следващата седмица се завръща под №1 в света.Той добави, че няма да подцени Карен Хачанов, който е негов съперник във финала.

Menu Title