Сайтовете от S-media определиха Мис и Мистър

27 Ное., 2018
123 преглеждания

 

Сайтовете от S-media определиха Мис и Мистър

Сайтовете от S-media определиха Мис и Мистър

Сайтовете от S-media определиха Мис и Мистър

На стилна церемония в Образователно-спортния комплекс „ЛОЗЕНЕЦ“ четири сайта от групата на S-Media обявиха победителите в традиционните конкурси за Мис и Мистър, а единственото спортно списание у нас СПРИНТ отпразнува своя втори рожден ден.Конкурсите се радват на особено голям интерес не само в спортните среди, но и сред феновете, които избират победителите с пряко гласуване в интернет в няколко кръга.За броени месеци от своето съществуване пък СПРИНТ се превърна в неизменна част от ежедневието на спортния човек в България с богатата палитра от текст и цвят, представяща в ярка светлина спортния живот в страната днес и в миналото.Мистър BGvolleyball.

com 2018 е Георги Стоянов от София. Той е на 21 години и в момента играе в шампионата на Германия. Челната тройка допълниха Християн Димитров и Ангел Веселинов. Първият също се състезава в Германия, а вторият защитава цветовете на разложкия Пирин.

Анжела Симеонова от Казанлък и Лорина Стойчева от София бяха подгласничките на тазгодишната победителка при дамите – Ивана Тренчева от Разлог. Победителите бяха наградени от бившия национал Димо Тонев.Най-красивите баскетболист и баскетболистка в класацията на BGbasket.com пък са Йордан Минчев, който в момента играе в Истанбул ББ и Десислава Понева.

Те бяха наградени от легендата на родния баскетбол Георги Глушков.Павлина Тодорова бе обявена за най-красива състезателка в плувните спортове в класацията на първия български сайт, посветен изцяло на водните спортове BGswim.com. Нейни подгласнички са Венеция Павлова и Бояна Кирчева.

При плувците призът Мистър BGswim.com е за ватерполистът Алексей Свистунов от Варна. Компания в челната тройка му правят Петър Божилов и Лъчезар Шумков.Мистър BGathletic.

com в конкурса на едноименния сайт е спринтьорът Антонио Иванов. След него се наредиха Валентин Янев и Трифон Илиев.При дамите короната е за Кристен Радуканова от Видин, а в подножието на върха останаха Преслава Пачеманова и Андреа Савова.Церемонията отбеляза и втория рожден ден на сп.

СПРИНТ, което преди няколко дни пусна на пазара своя 13-ти брой. Изданието излиза на два месеца и е в обем от близо 160 страници. Събитието беше подпомогнато от спонсорите: TURKISH AIRLINES, TIMELAND – часовници и бижута, SAMSONITE, L′OREAL, Маратонки SKECHERS, Плувна екипировка ARENA, Велосипеди SPRINT, Сладкарници НЕДЕЛЯ и любезните домакини от Образователно-спортен комплекс ЛОЗЕНЕЦ.

Menu Title