Вайда вижда Зверев като новия Джокович

30 Ное., 2018
299 преглеждания

 

Вайда вижда Зверев като новия Джокович

Вайда вижда Зверев като новия Джокович

Вайда вижда Зверев като новия Джокович

Треньорът на Новак Джокович – Мариян Вайда, изрази мнение, че с помощта на Иван Лендъл, Александър Зверев може да се превърне в „новия Джокович“. Словакът спечели наградата „Треньор на годината“, след като помогна на Джокович да триумфира с две титли от Големия шлем и да се върне на върха на ранглистата. Вайда обаче е наясно, че следващото поколение звезди е на хоризонта, давайки за пример загубите на Джокович от Стефанос Циципас, Карен Хачанов и Александър Зверев през втората половина на сезона. „Казах на Иван Лендъл, че разполага с огромен талант в лицето на Зверев“, коментира Вайда пред швейцарското издание Bernerzeitung.

„Той ми напомня на начина, по който аз започнах работа с Новак. Иван (Лендъл) в много умен, ще го научи на много неща“. „Циципас е добър. На мен ми харесва и Де Минор, но той все още не е достатъчно зрял.

Чорич направи страхотен прогрес, а е само на 22. Харесвам и Хачанов, който играе без страх“, добави Вайда. Той и Джокович ще започнат новия сезон с участие на турнира в Доха, който започва в последния ден от годината.

Menu Title