Блиц и ММС посегнаха на анкетата Най-добър млад спортист на България

5 Дек., 2018
320 преглеждания

 

Блиц и ММС посегнаха на анкетата Най-добър млад спортист на България

Блиц и ММС посегнаха на анкетата Най-добър млад спортист на България

Блиц и ММС посегнаха на анкетата Най-добър млад спортист на България

В българската журналистика за пореден път бяха погазени основни принципи на морално поведение, коректност, колегиалност и зачитане на другия. Информационна агенция Блиц и Министерството на младежта и спорта стартираха избор на Най-добър млад спортист за 2018 г. – нещо, което единственият портал за детско-юношески спорт Viasport.bg и медийната група S Media правят от седем години насам и вече са го превърнали в традиция!

В анкетата на Viasport.bg гласуват спортни журналисти от цяла България от 2011 г. насам, а още от първото й издание тя се провеждаше с подкрепата на ММС. В церемониите по награждаване лично са участвали министрите на спорта Свилен Нейков, Марияна Георгиева и самият Красен Кралев, както и зам.

-министрите доц. Лазар Каменов, Калин Каменов, Асен Марков. Лично своето уважение са засвидетелствали председателят на БОК Стефка Костадинова, кметът на София Йорданка Фандъкова, редица изявени настоящи и бивши спортни звезди на България.Така Viasport.

bg е започнал да засвидетелства уважение (макар и да отчитаме, че не е достатъчно) към всички български таланти в спорта далеч преди г-н Кралев да поеме управлението на българския спорт.Напоследък спортният министър приемаше с неохота поканите да се включи в церемонията, защото това било „частна инициатива“. Въпросът към него е: „А сега чия е инициативата, г-н Кралев?“ А кой държи правата за анкетата Най-добър спортист на България?

Дали пък това, че сме го изпреварили с цели 7 години не е подразнило спортния министър и той да се опитва отново да си направи ПР, преписвайки си чужди заслуги?!Въпреки всичко, Viasport.bg и S Media ще проведат анкетата за осма поредна година! Като сме подготвили, както винаги досега, да я надградим.

Допитването до спортните журналисти ще стартира на 10 декември, а церемонията по награждаването на Златната десетка при младите ще е на Богоявление – 6 януари 2019 г.Послеслов: Сайтът Виаспорт и „Фрий Медиа Груп“ ЕООД, което дружество е основен акционер в „ЕС Медиа” АД, си запазват правото да заведат съдебни искове срещу БЛИЦ и ММС, тъй като „Фрий медиа груп“ ЕООД е притежател на марката, изключителните права върху която са нарушени.

Menu Title