Бивш национал с остра критика към Григор Димитров

11 Дек., 2018
116 преглеждания

 

Бивш национал с остра критика към Григор Димитров

Бивш национал с остра критика към Григор Димитров

Бивш национал с остра критика към Григор Димитров

Бившият тенисист и национален състезател Радослав Лукаев, който сега е успешен треньор, пусна във фейсбук обръщение към Григор Димитров. Ето какво му написа: Гришо,пиша ти тук, защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенисисти на България,защото ти сам избра така да бъде. Говориш, че си националист, който милее за държавата, и се гордееш да се състезаваш под БГ флаг. Когато беше малък, баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най-много имаше нужда да играеш с някой, баща ти се обръщаше към мен.

Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда, се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обяснява, че никой не трябва да има връзка с теб, и тренираш там изолиран, а не го правиш в България? Ти по този начин караш много други българи, който се занимават с този спорт, да последват твоя пример и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш, какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб? Ти по никакъв начин не помагаш на българския тенис за мен, защото ти на нито един турнир, на който си бил, не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг българин и така ли те научихме, когато беше на 15-16 години? Кога човек като теб е направил нещо, което да не е свързано с пари, и само защото твоят екип ти напълни главата, че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин?

Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си, а в същото време нямаш една седмица тренировки в България, където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят. Толкова ли в България няма хора, с който не можеш да работиш и помагаш на тенис средите? Един пример ще ти дам – Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център, кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова? Много се радвам за твоите успехи, но не си човека, за който се представяш, а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите.

Menu Title