Сбъдната мечта за Новак Джокович (видео)

12 Дек., 2018
378 преглеждания

 

Сбъдната мечта за Новак Джокович (видео)

Сбъдната мечта за Новак Джокович (видео)

Сбъдната мечта за Новак Джокович (видео)

Номер 1 в световната ранглиста по тенис – Новак Джокович, сбъдна една от мечтите си! Да, след 14 титли от Големия шлем и безброй победи на корта, сърбинът все още не бе гледал на живо мач на своя любим футболен тим Цървена звезда в групите на Шампионската лига!Отборът дебютира в групите на турнира (с този регламент от 1993 г.) през настоящия сезон.

Джокович обаче имаше ангажименти около тениса при предишните мачове, но успя да се „класира“ за последния – домакинството на Пари Сен Жермен, което се изигра на „Мала Маракана“ в Белград (стадион „Райко Митич“).В социалните мрежи Ноле се похвали, че е във ВИП ложата и представи впечатляващата хореография на феновете. Той се включи и в песните на привържениците, а при гола развя „червено-бял“ шал, съобщи „Би Ти Ви“.Само че Звезда в крайна сметка загуби с 1:4 и приключи с участието си в европейските клубни турнири за настоящия сезон.

Джокович неведнъж е показвал, че е фен на Цървена звезда. Когато отборът победи изненадващо Ливърпул с 2:0 у дома, той поздрави футболистите с публикация в социалните мрежи.

Menu Title