СК ДЕМА отново с победители и първи места

19 Дек., 2018
256 преглеждания

 

СК ДЕМА отново с победители и първи места

СК ДЕМА отново с победители и първи места

СК ДЕМА отново с победители и първи места

С много емоции и прекрасен тенис завърши и тазгодишното издание на традиционния семеен коледен турнир на СК ДЕМА.Първи в групата при най-малките с един участник до 10 години станаха българският тенис талант и състезателкa на СК ДЕМА, Денислава Глушкова, която участва със своята сестра Андреа. Във финалният мач те победиха треньорът Бранко Аврамовски и неговият син Дамян с резултат 6/4.При по-големите, където условието е поне единият участник да е до 12 години, победители станаха братята Стоян и Михаил Брадинови.

В интересен и оспорван двубой те победиха Мартин и Латин Латинчеви, които са баща и син с резултат 6/4.В последната група, в която имаше и най-голям брой състезатели условието бе и двамата участника да бъдат над 14 години. Там победители станаха представителите отново представители на СК ДЕМА, баща и син Виктор и Никола Керемедчиеви. На финала те се наложиха над друга добре играеща двойка Ивайло и Емил Дечеви – също баща и син.

Интересен факт бе, че и в трите групи всички двойки, които се класираха за финала, спечелиха всичките си мачове в груповата фаза и в директен двубой помежду си решиха победителя.За всички участници имаше чаша чай или греяно вини, а за призьорите грамоти и бутилка черено вино. По време на всички мачове имаше добро и положително настроение, участниците показаха голяма борба и желание за победа. Мачовете се проведаха в много спортсменско отношение, както трябва да бъде и преди предстоящите светли коледни и новогодишни празници.

Menu Title