Ясно е коя телевизия ще излъчва Sofia Open

21 Дек., 2018
335 преглеждания

 

Ясно е коя телевизия ще излъчва Sofia Open

Ясно е коя телевизия ще излъчва Sofia Open

Ясно е коя телевизия ще излъчва Sofia Open

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за излъчване на престижния тенис турнир от сериите ATP 250 Sofia Open. Надпреварата ще се проведе от 3 до 10 февруари 2019 г. и за втора поредна година ще допълва богатото спортно съдържание на каналите от пакетa DIEMA XTRA. Двубоите ще бъдат достъпни и в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Нова Броудкастинг Груп ще бъде и ексклузивен медиен партньор на турнира, в който участие са потвърдили седем играчи от топ 30 в световната ранглиста, както и бившият №3 в света Стан Вавринка.“С придобиването на правата за излъчване на Sofia Open отново ще дадем възможност на зрителите на DIEMA XTRA да преживеят емоциите от едно от най-значимите спортни събития, което се провежда в България през 2019 г. Удовлетворени и щастливи сме, че изпълняваме обещанието да обогатяваме и разнообразяваме ексклузивното спортно съдържание на всички платформи“, коментира Николай Андреев, главен финансов директор на Нова Броудкастинг Груп, отговарящ за спорта.“Радваме се, че DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е част и от нашия отбор.

Поздравявам ги, че дават възможност на зрители си да гледат един от най-силните турнири от сериите ATP 250, може би най-силния за 2019 г. – Sofia Open. Участие е потвърдил носителят на три титли от „Големия шлем“, бившият номер 3 в света Стан Вавринка, както и 7 играчи от топ 30 в света, но може да очакваме и още изненади за българската публика“, заяви Горан Джокович, турнирен директор на Sofia Open.

Menu Title