Кузманов пропуска Australian Open

25 Дек., 2018
112 преглеждания

 

Кузманов пропуска Australian Open

Кузманов пропуска Australian Open

Кузманов пропуска Australian Open

Димитър Кузманов няма да вземе участие в квалификациите на първия за сезона турнир от Големия шлем – Australian Open. Пловдивчанинът съобщи новината в страницата си във Фейсбук. Ето защо Мико няма да може да играе в Мелбърн:“Днес стана ясно,че съгласно новите правила на АТР и ITF няма да мога да взема участие на Аустралия Оупън и като че това не беше достатъчно ами и от догодина ще трябва да започна под номер 330( във втората ранглиста съм номер 249) !Реших да го споделя тук (официалната фен страница) ,защото имаше страшно много въпроси!

Една от основните ми цели за тази година беше да достигна топ 250,защото това означаваше класиране за първия шлем от годината. И аз го направих: започнах началото под номер 386, спечелих 5 титли, достигнах първи полуфинал на турнир от веригата АТП Чаленджър, изравних се с Г. Димитров на второ мястото във вечната ранглиста за националния отбор с 16 победи, изиграх 101 официални мача,като на сингъл записах 51 победи и само 13 загуби! Никога не съм криел,че участието, на който и да е турнир от Големия Шлем е моя мечта.

Както се казва: ,,прави каквото трябва,а да става каквото ще” .Много пъти в живота нещата не зависят от нас! Но от нас зависи как ще реагираме! Нищо в моя живот не е идвало и ставало лесно!

Затова,аз избирам да реагирам така: да се боря,да тренирам,да съм отдаден,да се усъвършенствам,в личен и професионален план и да съм обсебен към подобряване във всеки възможен аспект, 2 пъти повече от всякога! Това е моят път, моята страст,моята мечта,моят живот!Пожелавам си само здраве през новата 2019 година!И не на последно място искам да благодаря на Господ, на моето семейство,на моя екип в България и Испания,моите приятели, на хората, които ми помагат,на моите спонсори и на всички фенове на тениса!

Беше невероятна година и аз съм изключително щастлив! Весели,щастливи и благословени празниции,и никога,никога,никога не спирайте да се борите за това,което мечтаете,и затова което ви прави щастливи!“.

Menu Title