Гарбине: Искам да стигна до последния мач в Париж

27 май, 2016
298 преглеждания

 

Гарбине: Искам да стигна до последния мач в Париж

Гарбине: Искам да стигна до последния мач в Париж

Гарбине: Искам да стигна до последния мач в Париж

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж с подкрепата на BNP ParibasИспанката Гарбине Мугуруса записа бърза победа и обяснимо беше в отлично настроение на пресконференцията след мача срещу Янина Викмайер на „Ролан Гарос“. Ето най-важното от казаното от четвъртата поставена, която е играла в София през 2014 година.- Гарбине, досега беше студено и дъждовно в Париж.

Днес има слънце, как ти повлия това?- Днес времето беше идеално за игра и това допринесе за моята победа. Тялото ми лесно се приспособи към топлината. В първия кръг беше хладно и трябваше доста да потичам, за да загрея добре и вляза в ритъм.

Слънцето ме зарадва и ми вля допълнителна енергия. Ако е мрачно, не се чувствам добре.- Какво е различното при сегашния ти треньор Сам Сумик?- Сам е голям професионалист.

Той е бил на топниво толкова много години. Исках да имам до себе си някой, който е бил на върха, за да стана по-добра тенисистка. Той знае как да го постигнем.- Как се чувстваш сега, в сравнение с миналата година?

– Не мисля какво е било миналия сезон, защото винаги когато дойда на турнир никой не помни. Хората гледат кой играе добре сега, за миналата година никой не го е грижа. Сега съм тук, мотивирана и готова за успехи. Бих искала да стигна до последния ден на турнира в Париж!

Menu Title