Александър Донски ще защитава титлата от държавното

18 Ян., 2019
327 преглеждания

 

Александър Донски ще защитава титлата от държавното

Александър Донски ще защитава титлата от държавното

Александър Донски ще защитава титлата от държавното

Утре на кортовете в зала „София“ в Борисовата градина започва Държавното лично първенство по тенис на закрито мъже „Бул Инс“. Надпреварата ще продължи до 24 януари.Шампионът на сингъл от Държавното първенство в зала и финалистът в надпреварата ще получат „уайлд кард“ за квалификациите на изключително силното четвърто издание на турнира от сериите АТР 250 – Sofia Open. Шампионите на двойки от държавното първенство получават „уайлд кард“ за основната схема на Sofia Open 2019.

Шампионатът е непосредствено преди големия тенис турнир в България, а участието в надпреварата от календара на АТР се превръща в голям стимул за българските тенисисти.В състезанието ще вземат участие голяма част от водещите тенисисти на България. Първи поставен в схемата ще бъде третата ракета на България Александър Лазов, който е №482 в ранглистата на ATP. Държавният шампион на открито от миналата година Александър Лазаров е втори поставен.

Титлата си от предната година в зала ще защитава Александър Донски. Също така в зала „София“ ще видим всички най-големи родни таланти при юношите. Основна схема ще бъде от 16 участника (11 директно приети , 1 WC + 4 от квалификациите).Списък приети мъже основна схема1.

Александър Лазов ТК „НСА“, гр.София2. Александър Лазаров ТК „Дема“, гр.София3.

Мартин Димитров ТК „НСА“, гр.София4. Александър Донски ТК „Диана“, гр.София5.

Габриел Донев ТК „НСА“, гр.София6. Пламен Милушев ТК „НСА“, гр.София7.

Мартин Илиев ТК „Барс“, гр.Велико Търново8. Златан Палазов ТК „Локомотив „, гр.Пловдив9.

Ивайло Керемедчиев ТК „Бароко Спорт“, гр.София10. Фердун Шефкедов ТК „НСА“, гр.София11.

Христо Валеов ТК „НСА“, гр.София12. Иван Пенев ТК „Локо 98“, гр.ПловдивПрограма19.

01.19 – квалификация20.01.19 – квалификация21.

01.19 – 1/8 единично + 1/4 двойки22.01.19 – 1/4 единично + 1/2 двойки23.

01.19 – 1/2 единично + финал двойки24.01.19 – финал единичноФормат на срещите:- Квалификация: Два от три тайбрек сет- Основна схема: Два от три тайбрек сета- Двойки : Два тайбрек сета, вместо 3-ти сет се играе “мач-тайбрек”до 10 точки; Важи правилото ′без предимство′ в геймовете.

Menu Title