Стефан Цветков: Горан Джокович е подготвил изненади (видео)

19 Ян., 2019
225 преглеждания

 

Стефан Цветков: Горан Джокович е подготвил изненади (видео)

Стефан Цветков: Горан Джокович е подготвил изненади (видео)

Стефан Цветков: Горан Джокович е подготвил изненади (видео)

Председателят на Българска федерация по тенис Стефан Цветков коментира очакванията си за турнира Sofia Open, както и пристигането на знаменития треньор и чичо на Рафаел Надал – Тони Надал.“Радвам се, че откликнаха приятели и големи имена в тениса. Ние сме едно голямо тенис семейство и работим за консолидиране по най-добрия начин в спорта. Тези хора милеят за тениса.

Това, което правим и като ръководство, а и с хората, които ни помагат, е за популяризация на нашата столица и на България. Знаем каква е конкуренцията не само в спорта, но и в икономиката, в бизнеса.От нас зависи как ще се развиваме. Колкото повече деца и любители на спорта привлечем, колкото по-успешен е турнирът, толкова по-голяма е печалбата за всички – а именно нови деца по клубовете, нови потенциални спонсори за Мико, за Адриан, за федерацията.

Това е кръг от свързани неща, които целенасочено правим, и мисля, че сме все по-близо до една солидна база и ще очакваме резултати“, коментира Цветков.“И Тони Надал, и Горан Джокович са не просто посланици на Sofia Open, това са хора от тенис семейството, които имат мисия , които се радват и искат да популяризират спорта. Тези хора са като мисионери и помагат. А ние на местно ниво трябва да създадем условията да се развива спортът и надявам се да успеем, за да има и инвестиции в спорта.

Благодарен съм на всички, които ни подкрепиха в това предизвикателство. Екипът е силен не само като индивидуалности в своите области, но и като екип. Каквото зависи от него е направено, сега е ред на феновете. А изненадите, които Горан е подготвил ще следват своя възходящ ред в следващите две седмици ”, каза още шефът на родната тенис федерация.

Menu Title