Диамантите от ансамбъла са готови за Sofia Open

21 Ян., 2019
319 преглеждания

 

Диамантите от ансамбъла са готови за Sofia Open

Диамантите от ансамбъла са готови за Sofia Open

Диамантите от ансамбъла са готови за Sofia Open

Диамантите момичета от ансамбъла на България по художествена гимнастика сътвориха уникално съчетание с тенис топки и ракети, посветено на големия турнир от сериите АТР 250 – Sofia Open, който ще се проведе от 3 до 10 февруари в „Арена Армеец“. Любимките на българската публика замениха традиционните си уреди лента, обръч, бухалки, въже и топката за художествена гимнастика и започнаха „специфична подготовка“ за тенис събитието, което завладява България. Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова смениха залата за гимнастика с тенис корта за една от най-забавните тренировки в живота си. Отбор №1 на България за 2018 г.

стана първият ансамбъл в света, който изигра тенис съчетание с топки и ракети. По този начин момичетата на Весела Димитрова показаха подкрепата си към Sofia Open 2019, който ще доведе у нас куп звезди от световния тенис елит. А турнирът вече се гордее с най-грациозните посланици. „Ние сме готови за Sofia Open, ще се видим в „Арена Армеец“, заявиха диамантите от националния ансамбъл.

Четвъртото издание на Sofia Open се превръща в най-силния турнир от сериите АТР 250. Доказателство е и изключителното представяне на звездните участници в България на Откритото първенство на Австралия. Sofia Open със сигурност ще има представител минимум на полуфинал. Пристигащият у нас шампион на следващото поколение Стефанос Циципас изхвърли легендарния Роджър Федерер от Australian Open, за да влезе в топ 8 на първия турнир от „Големият шлем“ за сезона.

На четвъртфинал новият любимец на Гърция ще срещне първият шампион от София Роберто Баутиста Агут, който също идва в България след битките на австралийска земя. На Sofia Open ще играят още двама от топ 20 в света, които гледат към топ 10 – Карен Хачанов и Данийл Медведев. Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис и носителят на три титли от „Големият шлем“ Стан Вавринка също потвърдиха участие в София, за да гарантират тенис шоу от най-високо ниво в „Арена Армеец“. Билетите за турнира са в продажба в мрежата на Eventim.

Menu Title