Безплатен вход за учениците за Sofia Open

28 Ян., 2019
243 преглеждания

 

Безплатен вход за учениците за Sofia Open

Безплатен вход за учениците за Sofia Open

Безплатен вход за учениците за Sofia Open

Учениците от столичните училища ще могат да гледат безплатно първите дни от Sofia Open 2019. Пропуските за желаещите да видят на живо АТР турнира ще бъдат осигурени от Българска федерация по тенис.Организаторите поставят основен фокус на третия ден от турнира – 5 февруари, пише „Монитор“. Тогава те са предвидили всички деца 14-годишна възраст да влизат безплатно, като също така са организирани много допълнителни забавления и награди.

За пръв път в историята на турнира, чрез томбола от предварително регистрирали се на 4 февруари и 5 февруари деца, ще се определят 18 щастливци, които ще придружат участниците в елиминационната фаза при излизането им на корта в заключителната фаза на турнира.Турнирът ще се проведе в многофункционалната зала „Арена Армеец София“. Специален гост на Sofia Open 2019 ще бъде сърбинът Новак Джокович, който в неделя спечели титлата на Откритото първенство на Австралия след убедителна победа на финала над Рафаел Надал. За основната схема на сингъл ще се включат 7 играчи от топ 30 на света, както и бившият №3 Стан Вавринка (Швейц).

С тях ще мерят сили и българските тенисисти Димитър Кузманов и Адриан Андреев, които получиха „уайлд кард“ от организаторите.Директорите на училищата, в които има желаещи да гледат на живо някои от най-добрите световни играчи, трябва да изпратят писмо на електронен адрес office@lgtennis.bg Крайният срок за заявки 31 януари (четвъртък).

Menu Title