Медведев: България, чакат ни здрави битки (видео)

28 Ян., 2019
279 преглеждания

 

Медведев: България, чакат ни здрави битки (видео)

Медведев: България, чакат ни здрави битки (видео)

Медведев: България, чакат ни здрави битки (видео)

Световният №16 Данийл Медведев, който показа солидното си ниво и на първия турнир от Големият шлем – Australian Open, вече се е настроил за тежки битки и на Sofia Open. Руската звезда изпрати специално послание за българските фенове, които ще имат шанса да го гледат на живо на турнира от сериите АТР 250 от 3 до 10 февруари 2019 г. в „Арена Армеец“. „Здравей, България!

Аз съм Данийл Медведев и идвам да играя на Sofia Open 2019. Сигурен съм, че ще бъде страхотен турнир – само погледнете играчите, които са потвърдили участие. Очакват ни здрави битки и невероятен турнир“, заяви Медведев.През 2018 г.

Данийл грабна титлата в Сидни (побеждавайки на финала австралиеца Алекс де Минор на негова земя). Той завоюва и титлата в Уинстън-Сейлъм с 6 чисти победи (побеждавайки на финала американеца Стив Джонсън на негова земя). Медведев постигна най-големия си успех в Токио, печелейки турнира от сериите АТР 500 (побеждавайки на финала любимеца на японската публика Кей Нишикори на негова земя). Медведев игра и последователни полуфинали в Москва и Базел (беше победен от бъдещите шампиони Карен Хачанов и Роджър Федерер).

С изявите си на старта на сезон 2019 Данийл показа, че определено ще е фактор в борбата за топ местата в световната ранглиста. На Откритото първенство на Австралия той игра осминафинал, като се бори здраво, но бе спрян от световния №1 и бъдещ шампион Новак Джокович.

Menu Title