Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open

1 Февр., 2019
297 преглеждания

 

Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open

Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open

Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open

Малко преди финала на гласуването за „Мистър Sofia Open 2019“ звездното жури направи и своя избор. Пет уникални дами обявиха своя Топ 3, като точките от техния вот ще бъдат добавени към LIKE-овете на феновете. До 2 февруари всеки може да се включи в първия по рода си избор на „Мистър Sofia Open 2019“ на официалната Facebook страница на турнира, а един от гласувалите ще спечели награда – двоен билет за полуфиналите и финала на турнира. В последните дни битката за първото място е ожесточена между откъсналите се на върха претенденти.

Финалните часове на гласуването ще бъдат решаващи като към момента най-голям шанс да завоюват лентата и наградата за „Мистър Sofia Open 2019“ имат Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Матео Беретини и Стан Вавринка.Журито на „Мистър Sofia Open 2019“ е съчетание от уникално женско присъствие, изява, постижения, класа, популярност и чар – Кремена Оташлийска, Гала, Нана, Илиана Раева и Рейчъл Стълман.Най-актуалният супер модел от България на световните модни подиуми вече няколко години Кремена Оташлийска не само ще разпръсне чар като гледа на живо в „Арена Армеец“ мачовете между 3 и 10 февруари, но и с удоволствие се включи в журито на „Мистър Sofia Open 2019“. В нейния Топ 3 попаднаха: Фернандо Вердаско, Стан Вавринка и Матео Беретини.

Спортът е семейна черта за Кремена – майка й е едно от „златните момичета“ на художествената ни гимнастика Юлия Мумджиева, баща й Ивайло Оташлийски е бивш волейболист, а сестра й Бистра е бивша професионална тенисистка. Кремена е завладя световните модни подиуми и станя любимка на дизайнерите от най-големите модни къщи. Кремена Оташлийска в момента представя последната колекция на Versace като е била избрана лично от Донатела Версаче. Една от най-емблематичните тв водещи Гала е част от звездното жури по избор на „Мистър Sofia Open 2019“.

Тя в ефир каза своето „Да“ при поканата на организаторите да бъде част по определянето на първия победител в конкурса като в продължение на няколко седмици лично следеше как върви вота в предаването си „На кафе“ по NOVA. Самата Гала пък посочи на първо място Николоз Басилашвили и след него Стефанос Циципас и Матео Беретини.Друго лице на NOVA – Нана Гладуиш също застана зад идеята. Като изключителен фен на тениса и турнира Sofia Open водещата на „Съдебен спор“ и създател на фондация „Една от 8“ е сред най-добре запознатите не само с качествата на тенисистите на корта.

Нана постави на трето място в личния си Топ 3 актуалната звезда от новото поколение играчи Стефанос Циципас. На крачка от върха тя оставя ръстовия и талантлив Карен Хачанов, чията игра харесва. За №1 в битка за „Мистър Sofia Open“ Нана подкрепя Фернандо Вердаско.Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева има достойно място в журито на конкурса.

Докато грациите от националния ни ансамбъл направиха нещо невиждано като посланици на Sofia Open – съчетание с тенис топки и ракети, то Илиана Раева със традиционната си супер прецизност оцени претендентите за „Мистър Sofia Open 2019“. Тя включи в своя Топ 3: Беретини, Басилашвили и Баутиста Агут.Посланикът на Sofia Open в Америка Рейчъл Стълман е част и от звездното дамско жури на „Мистър Sofia Open 2019“. Определяната в България като „треньор мечта“, бивш състезател, сертифициран тенис експерт, фитнес специалист, мотивационен спортен коуч и добила популярност отвъд Океана като секссимвол в тениса бе затруднена в избора си.

Рейчъл съвсем скоро пристига в София все пак се спря на: Карен Хачанов, Николоз Басилашвили и Стефанос Циципас.Кой от 12-те претенденти е първият „Мистър Sofia Open 2019“ очаквайте съвсем скоро!

Menu Title