Експерт: Шаповалов ще се справи с Тиафо

28 Мар., 2019
247 преглеждания

 

Експерт: Шаповалов ще се справи с Тиафо

Експерт: Шаповалов ще се справи с Тиафо

Експерт: Шаповалов ще се справи с Тиафо

Тенис турнирът от сериите Мастърс в Маями продължава с изключително интересни мачове. Един от тях е четвъртфиналният двубой между Денис Шаповалов и Франсис Тиафо. Бившата №5 в световната женска ранглиста Анна Чекветадзе е експертът на сайта Букмейкър Рейтинги. Тя коментира двубоя между Шаповалов и Тиафо, като дава прогноза – победа за Шаповалов.

Коефициентът е от букмейкъра Efbet. Бившата руска състезателка смята, че тенисът на Шаповалов е доста по-разнообразен, бекхендът му е много силен и е уверена в успеха му. Още една тенис прогноза, но този път от Чаланджъра в Марбея. Един срещу друг излизат Тиаго Монтейро и Симоне Болели.

Избраният коефициент от специалиста на Букмейкър Рейтинги е от Palms Bet, оценен с оценка 4 от 5, а прогнозата е победа за Монтейро. Това ще бъде едва втори мач за Симоне Болели на клей през годината и със сигурност цялостната му моментна форма все още не е такава, че да се разчита на негов успех.И още една прогноза от Анна Чекветадзе. Този път тя е за женската част от турнира в Маями.

В нея се срещат естонската сензация и една от най-талантливите тенисистки към момента Анет Контавейт и Ашли Барти. Това е полуфинал в Маями. Кой би предположил, че Контавейт ще стигне до тук?! Също така бе изненада и победата на Ашли Барти срещу Петра Квитова.

Така естонката Контавейт и Барти ще определят първата финалистка. Прогнозата за този мач е победа с 2:0 сета за австралийката Ашли Барти с коефициент от Bet365, който има оценка 5/5 от Букмейкър Рейтинги. Според Анна Чекветадзе – Барти, може да променя темпото си на игра, да се наглася спрямо съперничките и това ще се окаже сериозен проблем за Контавейт.

Menu Title