Ужасни новини за Кевин Андеврсън, аут е за дълго

23 Апр., 2019
232 преглеждания

 

Ужасни новини за Кевин Андеврсън, аут е за дълго

Ужасни новини за Кевин Андеврсън, аут е за дълго

Ужасни новини за Кевин Андеврсън, аут е за дълго

Световният №7 Кевин Андерсън ще пропусне целия сезон на клей в Европа. Неприятната новина разкри лично тенисистът, използвайки профила си в „Туитър“. Южноафриканецът сподели, че все още изпитва болки в лакътя и е бил посъветван от специалисти да си вземе по-дълга почивка от кортовете. „Здравейте всички, Искам да ви съобщя, че за съжаление ще пропусна целия сезон на клей тази година.

След като разговаряхме с моите доктори и екипа ми се обединихме, че най-доброто решение е да продължа с рехабилитацията на лакътя ми още няколко седмици. Ще продължавам да работя здраво, за да бъда здрав отново и да се завърна за турнирите на трева. Изключително разочарован съм да пропусна Ещорил, Мадрид, Рим и „Ролан Гарос“ – всичките са невероятни турнири, на които с удоволствие участвам, но осъзнавам, че в дългосрочен план това е правилното решение. Ще ми липсват феновете там, но оценявам Вашата подкрепа, която ми оказвате.

Надявам се да се видим скоро. Кевин“.Андерсън започна обещаващо сезона и още в първата седмица спечели титлата от турнира Tata Open в Пуне, Индия. На Откритото първенство на Австралия той отпадна във втория кръг (загуби от Франсис Тиафо), а след това се завърна на корта чак на турнира в Маями, където беше спрян от бъдещия шампион Роджър Федерер на четвъртфиналите.

Menu Title