Замесиха олимпийски шампион в скандал с черно тото

18 юни, 2019
99 преглеждания

 

Замесиха олимпийски шампион в скандал с черно тото

Замесиха олимпийски шампион в скандал с черно тото

Замесиха олимпийски шампион в скандал с черно тото

Двама от най-добрите испански двойкови тенисисти – Фелисиано Лопес и Марк Лопес, бяха замесени в скандал за уредени мачове, съобщи AS.com, позовавайки се на информация от полицията. Става въпрос за двубоя им от първия кръг на Уимбълдън през 2017 г., когато двамата испанци са поставени под №11 в схемата при дуетите.

На старта те се изправят срещу австралийците Джон-Патрик Смит и Мат Рийд, като губят с 6:3, 6:7, 2:6, 4:6, след като са спечелили първия сет.Предполагаемият уреден мач е бил планиран от бившите футболисти Карлос Аранда и Раул Браво. Според данни на полицията, Аранда е съветвал свой клиент да заложи на този двубой, като му даде 50% комисионна. „Аранда е притежавал информация за спортни събития от най-високо ниво“, твърди докладът на полицията.

Според докладите, на 5-и юли в 17:17 часа Аранда е казал на свой клиент, че Фелисиано Лопес и Марк Лопес ще загубят двубоя си. „Фелисиано Лопес и неговият партньор ще загубят, става въпрос за двойки“, казал Аранда в телефонен разговор с въпросния негов клиент. Това се е случило непосредствено след първия сет, спечелен от испанците. На този етап Фелисиано Лопес отказва да коментира обвиненията и е оставил всичко в ръцете на адвокатите си.

Марк Лопес, освен изключителен специалист в играта на двойки, е и златен олимпийски медалист от Игрите в Рио де Жанейро, където си партнира с Рафаел Надал.

Menu Title