Спечелете билет за Волейболната лига на нациите в Пловдив

24 юни, 2019
203 преглеждания

 

Спечелете билет за Волейболната лига на нациите в Пловдив

Спечелете билет за Волейболната лига на нациите в Пловдив

Спечелете билет за Волейболната лига на нациите в Пловдив

Специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com, със съдействието на Българска федерация по волейбол, организира от 24 юни (понеделник) специална игра за феновете на този спорт, в която те ще могат да спечелят билети за турнира в Пловдив от Волейболната лига на нациите при мъжете.Припомняме, Пловдив е домакин на петия уикенд от най-комерсиалния световен турнир, като надпреварата ще се проведе от 28 до 30 юни (петък-неделя) в зала „Колодрума“. Съперници на „лъвовете“ са едни от най-класните отбори в света – бронзовият медалист от световното първенство в България и Италия през 2018 година и шести в момента в общото класиране на Лигата – САЩ, четвъртият от световното първенство 2018 и носител на бронз от Европейското 2017 – Сърбия, както и водачът в таблицата на Волейболната лига на нациите и изключително прогресиращ тим на Иран.

Вълнуващи моменти, много емоции и битки от най-високо ниво предстоят през идния уикенд, след като селекционерът Силвано Пранди вика най-опитните състезатели и България ще бъде представена с най-доброто, с което разполага. Турнирът е и решителен тест за националите ни преди олимпийската квалификация през август.За да бъде спечелен билет за предстоящите горещи двубои, феновете ще трябва да отговорят правилно на въпрос, свързан с Волейболната лига на нациите. В продължение на пет дни, от понеделник до петък, всяка сутрин точно в 10:00 ч.

във Фейсбук страницата на BGvolleyball.com ще бъде публикуван по един въпрос. Феновете ще могат да отговарят до 18:30 ч, като след това ще има томбола и един от отговорилите правилно ще спечели награда – билет за двубоите за един от трите дни на надпреварата.Играта започна днес, точно в 10:00 часа, а от bgvolleyball.

com очакват вашите отговори!Успех на всички!

Menu Title