Джокович бил подавач на топки на Иванишевич

1 Юли, 2019
138 преглеждания

 

Джокович бил подавач на топки на Иванишевич

Джокович бил подавач на топки на Иванишевич

Джокович бил подавач на топки на Иванишевич

Новак Джокович използва профила си в социалните мрежи, за да потвърди новината за треньорското назначение на Горан Иванишевич. Припомняме, че хърватинът влиза в щаба на световния №1 за започващия днес Уимбълдън, като е възможно да остане в екипа му и след това. Джокович призна, че като дете е израснал с двубоите на Иванишевич, който е бил сред героите му. През 2001 г.

, когато хърватинът се е подготвял за Уимбълдън, който впоследствие печели, Ноле е бил сред децата, които му подават топки по време на подготовката за турнира.„Благодарен съм, че разполагам с Горан Иванишевич от моята страна на мрежата. Съгласихме се да работим заедно по време на Уимбълдън и надявам се много повече в бъдеще. Благодарен съм на Мариян, че подкрепи идеята да поканим Горан и да укрепим екипа ни преди този толкова важен турнир.

Израснах гледайки и подкрепяйки Горан. Ники Пилич ми позволи да бъда подавач на топки на Горан по време на подготовката му за трофея от Уимбълдън 2001 г. в академията на Ники – това беше сбъдната мечта за един млад тенисист като мен. Сега можем да обединим силите си тук в Лондон“, написа Джокович във „Фейсбук“.

Сърбинът започва защитата на трофея днес с двубой срещу Филип Колшрайбер.

Menu Title