Кириос: Загубих от по-добър от мен играч

7 Авг., 2019
279 преглеждания

 

Кириос: Загубих от по-добър от мен играч

Кириос: Загубих от по-добър от мен играч

Кириос: Загубих от по-добър от мен играч

Ник Кириос не се чувстваше добре по време на загубата си от Кайл Едмънд на старта на Мастърс 1000 турнира в Монреал. Австралиецът отстъпи с 3:6, 4:6 и по този начин прекъсна серията си от 6 последователни победи, която го изведе до титлата във Вашингтон миналата неделя. „Усещам умора. Физически съм здрав, но в същото време съм и малко уморен“, коментира след срещата Кириос.

„Не искам по никакъв начин да отнемам от заслугите на Кайл. Тази вечер той игра добре. Сервира добре. Не ми позволя да вляза в ритъм през целия двубой.

Използваше форхенда си много добре. Опитвам да се навляза в период, в който да показвам постоянство в играта си всяка седмица“. „Беше предизвикателство да дойда тук след титлата във Вашингтон. Наистина много ми се играеше тук.

Но, бях по-победен от по-добър играч днес. Това е истината“, добави австралиецът.В следващите няколко дни Кириос ще може да презареди батериите и да се подготви максимално добре за Мастърс 1000 в Синсинати следващата седмица, където той е финалист от сезон 2017 (загуби на финала от Григор Димитров).

Menu Title