Бушар здраво захапа Шарапова и се изложи

27 Авг., 2019
385 преглеждания

 

Бушар здраво захапа Шарапова и се изложи

Бушар здраво захапа Шарапова и се изложи

Бушар здраво захапа Шарапова и се изложи

Южени Бушар не пропука възможност да се заяде с бившата №1 в света Мария Шарапова. В понеделник вечер рускинята отстъпи с 1:6, 1:6 пред Серина Уилямс в дългоочаквания сблъсък на двете на старта на US Open. Интрига на корта нямаше и американката се наложи след само 59 минути игра, постигайки 19-ата си последователна победа над Маша (20-2). След срещата Уилямс се изказа ласкаво за Мария.

„Всеки път, когато играя срещу нея, успявам да покажа най-добрия си тенис. Няма как да не е така, след като се изправям срещу играч, който е спечелил 5 титли от Големия шлем и има още куп финали“. Бушар обаче е на друго мнение. В социалните мрежи, минутки след срещата, канадският сексимвол написа следното: „Тук съм само за ръкостискането“, визирайки бързото отпадане на Шарапова.

Любопитното е, че Бушар също отпадна на старта в Ню Йорк, след като отстъпи с 3:6, 3:6 пред Анастасия Севастова. Това беше 12-то последователно поражение на блондинката.Коментарът на Бушар предизвика сериозни реакции сред последователите ѝ, повечето от които неодобрителни. I’m just here for the handshake lol pic.

twitter.com/Xrs3co3NMX — Genie Bouchard (@geniebouchard) August 27, 2019

Menu Title