Вавринка: Не разбирам реакцията на феновете

2 Сеп., 2019
296 преглеждания

 

Вавринка: Не разбирам реакцията на феновете

Вавринка: Не разбирам реакцията на феновете

Вавринка: Не разбирам реакцията на феновете

Стан Вавринка достигна до четвъртфиналите на US Open, след като неговият съперник в IV кръг Новак Джокович беше принуден да се откаже заради контузия. Вавринка имаше преднина от два сета и пробив в третия, когато сърбинът взе крайното решение. „Не е приятно, че двубоят ни приключи по този начин. Още в началото видях, че той (Джокович) има затруднения, но не се концентрирах върху това.

За мен важна беше моята игра, която днес беше на добро ниво. Усещах топката добре, движех се добре. За мен това беше най-важното“, коментира Вавринка. Джокович беше изпратен с освирквания, което рядко се случва.

Вавринка обаче призна, че не разбира и не споделя реакцията на публиката. „Разбира се, че се изненадах от контузията на Джокович. Играл съм много пъти срещу него и знам на какво е способен. Очаквах да видя най-доброто от него.

Новак ми е добър приятел. Той е невероятен шампион. Със сигурност не искаше да приключи двубоя така. Реакцията на феновете в края ме изненада.

Все пак той е световният номер едно“. В спор за място на полуфиналите Вавринка ще срещне Данийл Медведев. „Той играе невероятно в момента. Участва на три последователни финала, спечели титлата в Синсинати.

Със сигурност ще бъде тежък двубой, нямам търпение. Надявам се публиката отново да бъде на моя страна и да се забавлява. Сигурен съм, че атмосферата ще бъде невероятна“.

Menu Title