Макенроу избра двама американци за Лейвър къп

10 Сеп., 2019
273 преглеждания

 

Макенроу избра двама американци за Лейвър къп

Макенроу избра двама американци за Лейвър къп

Макенроу избра двама американци за Лейвър къп

Американците Джак Сок и Тейлър Фриц се присъединиха към отбор Свят за третото издание на Лейвър Къп, което ще се проведе в Женева по-късно този месец. „Джак беше най-добрият ни играч в предишните две издания на турнира и съм щастлив, че ще бъде с нас в Женева“, коментира капитанът на отбор Свят Джон Макенроу. „Трябва да изготвим стратегия, защото отбор Европа ще бъде много труден за побеждаване. За нас мачовете на двойки се оказват изключително важни в последните години.

Там записахме доста победи, а Джак заемаше основна роля в тях. Той е един от най-добрите на двойки в света“. Макенроу обяви, че на място на контузения Кевин Андерсън ще заеме световният №30 Тейлър Фриц. „Тейлър Фриц прави най-силния сезон в кариерата си, той записа няколко значими победи, а освен това регистрира и рекордно класиране в ранглистата, достигайки до №25.

Знам, че Кевин е разочарован, че няма да играе тази година. Той се представи фантастично в Чикаго миналия сезон. Пожелаваме му бързо възстановяване и да се върне на корта час по-скоро“, каза Макенроу. Двата отбора за Лейвър къп вече са известни: Отбор Европа: Рафаел Надал, Роджър Федерер, Доминик Тийм, Александър Зверев, Стефанос Циципас, Фабио Фонини.

Отбор Свят: Джон Иснър, Милош Раонич, Ник Кириос, Денис Шаповалов, Джак Сок, Тейлър Фриц. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК!

Menu Title