Мъри: Трябват ми още 4-5 месеца

13 Сеп., 2019
235 преглеждания

 

Мъри: Трябват ми още 4-5 месеца

Мъри: Трябват ми още 4-5 месеца

Мъри: Трябват ми още 4-5 месеца

Анди Мъри заяви, че се нуждае от четири или пет месеца да играе мачове на най-високо ниво, за да бъде отново конкурентен на старите си съперници Рафаел Надал и Роджър Федерер.Мъри се подложи на операция на бедрото по-рано през тази година, която буквално му спаси кариерата. И в момента 32-годишният шотландец се опитва да си върне поне физическата форма, след като се подложи на интервенцията през февруари.“През годините съм се срещал с тях.

Състезавал съм се срещу тях, като не винаги съм печелил. Дори съм губил повече, отколкото съм печелил срещу всеки измежду Федерер, Надал и Джокович. Но винаги, когато съм излизал на корта, съм имал усещането, че ще спечеля. Никога не бих изпитвал удоволствие от играта, ако излизам срещу тях и съм наясно, че ще загубя“, коментира Анди Мъри пред „Скай Спортс“.

„Но, може би, след 4-5 месеца интензивни тренировки и мачове срещу силни противници на силни турнири, отново ще имам възможността да играя срещу тях. Качествата ми не са се загубили, просто ми трябва вдигане на физическата форма. И мисля, че ще го направя“.Сега Мъри се надява да бъде включен в отбора на Великобритания за турнира за Купа Дейвис от 18-и до 24-и ноември в Мадрид, като добави, че би бил щастлив дори ако играе само на двойки.

„Ако бъда избран в отбора, ще играя. Но не искам да ме избират само защото преди четири години съм бил добър“, завърши шотландецът. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title