Джокович се надява да се завърне в Токио

17 Сеп., 2019
242 преглеждания

 

Джокович се надява да се завърне в Токио

Джокович се надява да се завърне в Токио

Джокович се надява да се завърне в Токио

Световният №1 Новак Джокович изрази надежди, че ще успее да се завърне на корта за турнира в Токио. Надпреварата започва на 30 септември, но все още сърбинът не може да потвърди на 100%, че ще участва. Ноле беше принуден да се откаже в началото на третия сет срещу Стан Вавринка на US Open, а впоследствие се оказа, че травмата е по-сериозна, като дори се заговори за възможна операция. „Бих искал да мога да ви кажа кога ще се завърна, но истината е, че не знам точно.

Следя резултатите от възстановяването всеки ден. Следя как отвръща рамото ми“, коментира Джокович пред RTS Serbia. „За съжаление, контузия се оказа по-сериозна. Не ми позволи да продължа участието си в Ню Йорк, за което много съжалявам, защото това е един от най-големите четири турнира и много важна част от сезона“, добави той.

Сърбинът засега не постави на дневен ред операция, а завръщането си в Токио нарече „идеалният сценарий“. „Надявам се да бъда на корта до седмица или две. Засега идеалният сценарий е да играя в Токио“, каза Ноле. Досега през сезона той е спечели 41 от 49 мача, които му донесоха 3 титли, включително две от Големия шлем.

Тази седмица той задмина Джими Конърс с 269 седмици като №1. Рекордът е на Роджър Федерер – 310 седмици. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title