Икономист: Загуби по волята на ГЕРБ

19 Сеп., 2019
79 преглеждания

 

Икономист: Загуби по волята на ГЕРБ

Икономист: Загуби по волята на ГЕРБ

Икономист: Загуби по волята на ГЕРБ

Местните избори, погледнати отвън, все повече заприличват на игри на загубата по волята на ГЕРБ. Дни след като утвърдиха списъка с имената на кандидат-кметовете на управляващата партия, депутати от ГЕРБ под сурдинка признават, че са на път да отпишат градове като Пловдив, Русе и Ямбол, в които има сериозни скандали в структурите на най-голямата партия. За част от тези градове тече тиха договорка с коалиционните партньори, а големият залог е управляващата партия да си запази София. За целта в играта най-вероятно ще се включи Ангел Джамбазки, който според повечето прогнози ще отнеме гласове от Мая Манолова, сочена от всички като най-сериозният претендент за стола на Йорданка Фандъкова.

Кои са най-интересните интриги в кметската битка в големите градове, които вече се очертават, четете в новия брой на сп. „Икономист“.В бр. 37 на списанието, който е в продажба от 20 септември, петък, ще намерите още:Миграция към частното здравеопазванеКакъв е трендът в България и в Централна и Източна ЕвропаПазар с отстъпки за малцинаПубличната продан на ипотекирани жилища ощетява и кредиторите, и длъжниците.

Последните законови промени не успяха да увеличат конкуренциятаТвърде бавно към „Хоризонт 2020“Европейската комисия определя България като „скромен иноватор“, който е на 24-то място сред 28-те в ЕСГлад за качествени офисиИнтервю с Таня Косева-Бошова, управляващ партньор в Park Lane DevelopmentsКриза, доставена с дронАтаките срещу саудитската петролна индустрия показаха как безпилотните апарати изравняват силите между технологично усъвършенствани и далеч не толкова напреднали играчиГласови шпиони и доноснициГолемите технологични компании печелят с много битката за личния живот на потребителитеИ още: анализи и коментари, личен капитал, наука и технологии, култура, спорт и пътешествие – всичко това в новия брой на „Икономист“. Ще го намерите в разпространителската мрежа, големите хипермаркети и бензиностанциите. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title