Завърши и четвъртият турнир от лигата 17 плюс

19 Сеп., 2019
255 преглеждания

 

Завърши и четвъртият турнир от лигата 17 плюс

Завърши и четвъртият турнир от лигата 17 плюс

Завърши и четвъртият турнир от лигата 17 плюс

На кортовете на СК ДЕМА през почивните дни се проведе и четвъртият пореден турнир, който беше само по двойки. Времето беше прекрасно, условията за спорт също. Емоциите и хубавата игра бяха на високо и положително ниво.Всички двойки бяха разпределени в две групи, където играха на принципа „всеки срещу всеки“ и първите две двойки от група излизаха на полуфиналите.

В горната част на схемата в директните елиминация едни срещу други се изправиха Ваньо Василев и Пол Кортлендер срещу Григор Шопов и Веселин Трифонов. Василев и Кортлендер спечелиха с 4/0 и 4/2, а в долната двойките Руси Гюров и Влади Моленда победиха Калин Кънчев и Живко Жеков с 4/1 и 5/4 (3).На финала за първи път двете двойки се изправиха едни срещу други като опитната и обиграна двойка Гюров и Моленда спечелиха с 5/41 (1), 4/1 и по този начин се окичиха със златните медали.За всички участници отново бяха предвидени предметни награди от партньорите на лигата.

С настъпването на есента настъпва и краят на още една успешна година за лигата. Предстои и финалният мастърс турнир, който ще се проведе отново на кортовете на СК „ДЕМА“ на 5-6 октомври и ще е отворен за всички участници. Точките се удвояват, а след него ще е ясen крайният победител и годишната ранглиста за 2019-та година! _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title