Джон Иснър изравни резултата в Лейвър къп

21 Сеп., 2019
302 преглеждания

 

Джон Иснър изравни резултата в Лейвър къп

Джон Иснър изравни резултата в Лейвър къп

Джон Иснър изравни резултата в Лейвър къп

Джон Иснър направи страхотен обрат в срещата с Александър Зверев и се наложи с 6:7 (2), 6:4, 10:1 в първия мач от втория ден на Лейвър къп. Благодарение на успеха на Големия Джон резултатът в серията вече е изравнен 3:3 точки, преди на корта да излязат Роджър Федерер и Ник Кириос. Срещата беше изключително равностойна до средата на втория сет, когато 208-сантиметровия Иснър вдигна чувствително нивото си и изигра няколко приказни гейма. Той стигна до първите си точки за пробив в мача в деветия гейм на втория сет и след като поведе с 5:4, нямаше никакви проблеми със свой сервис да затвори сета.

В шампионския тайбрек американецът беше безупречен и след успех с 10:1 точки се поздрави с крайния успех. „Имах късмет. Саша беше по-добрият играч в 85% от двубоя. Геймът при 3:3 във втория сет беше много важен.

Направих няколко добри точки, успях да се измъкна. След това стигнах и до пробив. Доволен съм, че се наложих в тайбрека, след като в предишните издания бях загубил на косъм няколко“, коментира Иснър в интервюто на корта. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title