Нов провал за Едмънд, Гарин напред в Чънду

24 Сеп., 2019
278 преглеждания

 

Нов провал за Едмънд, Гарин напред в Чънду

Нов провал за Едмънд, Гарин напред в Чънду

Нов провал за Едмънд, Гарин напред в Чънду

Кристиан Гарин от Чили постигна своята 26-та победа в тура през настоящия сезон, след като в двубой от първи кръг на турнира в Чънду се наложи над първата ракета на Великобритания Кайл Едмънд с 6:3, 6:2. Поставеният под №7 британец се намира в серия от 4 поредни загуби, която започна във втори кръг на „Мастърс“ турнира в Монреал и продължи с поражения на старта в Синсинати, Ню Йорк, а сега и на азиатска земя. Общо през сезона Едмънд вече има 18 поражения и само 12 победи. „Мисля, че това е най-добрият ми мач на твърди кортове през сезона, определено.

Кайл е тежък съперник за първи кръг, така че съм много щастлив от начина, по който играх“, коментира чилиецът. Гарин се намира в горната част на схемата на турнира в Чънду, където на корта ще се завърне за първи път след US Open и Григор Димитров. Българинът е в долната част на схемата. Съперник на Гарин във втори кръг ще бъде победителя от мача между квалификанта Алексей Попирин от Австралия и Фернандо Вердаско.

Вчера напред продължи и Дан Еванс от Великобритания, който ще бъде съперник на Димитров във втори кръг. Победа записа и американецът Брадли Клан, който очаква Денис Шаповалов или Рикардас Беранкис. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title