Де Минор спря силен Мъри в Жухай

27 Сеп., 2019
311 преглеждания

 

Де Минор спря силен Мъри в Жухай

Де Минор спря силен Мъри в Жухай

Де Минор спря силен Мъри в Жухай

Анди Мъри изигра един от най-силните си мачове на сингъл след своето завръщане на корта, но въпреки това отстъпи на поставения под №7 в схемата на турнира в Жухай Алекс де Минор. Австралиецът се наложи след обрат – 4:6, 6:2, 6:4 като по този начин достигна четвъртфиналите в надпреварата от категория ATP 250. Мачът беше изтощителен физически и се превърна в голямо надстрелване от основната линия. При 4:4 в третия сет Де Минор успя да пробие, а след това спаси три точки за връщане за пробива и в крайна сметка стигна до победата.

Така Мъри не успя да спечели два последователни мача на сингъл, което не е правил от миналия септември. Де Минор логично изглеждаше малко по-свеж към края на двубоя и спечели първия си сблъсък с бившия №1 в света. Австралиецът ще се изправи в следващия кръг срещу Борна Чорич за място на полуфиналите. Хърватинът, който игра финал преди седмица в Санкт Петербург, се наложи с 6:3, 6:3 над Ди Ву от Китай.

Адриан Манарино, Дамир Джумхур, Гаел Монфис, Алберт Рамос-Виньолас, Андреас Сепи и Роберто Баутиста Агут са другите четвъртфиналисти в Жухай. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК!

Menu Title