Новият брой на СПРИНТ вече е на пазара

29 Сеп., 2019
283 преглеждания

 

Новият брой на СПРИНТ вече е на пазара

Новият брой на СПРИНТ вече е на пазара

Новият брой на СПРИНТ вече е на пазара

Нова награда ще има на церемонията „Футболист на годината“ през януари, става ясно в септемврийския брой на единственото спортно списание в България – СПРИНТ. Почетният приз за принос към футбола – „Златна топка“ ще получават големи имена, останали пренебрегнати в историята на анкетата.Инициативата е на списание СПРИНТ и става реалност в съдружие с организаторите на анкетата от „Дакс Медия“, БФС и Българската асоциация на спортните журналисти. С готовност се отзова основният фактор за сбъдването – Весела Лечева.

Голямата шампионката е собственик на „Дакс Медия“, която държи марката „Футболист на годината“. Подборът – само сред имена, които не са печелили анкетата, но със своята класа напълно заслужават да прегърнат трофея.Тръпнете в очакване! Идват още „Златни топки“.

Четете още в новия брой на списание СПРИНТ, който вече е на пазара.Някои от темите в брой 18 на СПРИНТ, спортното списание на България:- 10 години от Казанската афера с Левски- Евандро: Мечтая за световна титла с Бразилия- Футболен бежанец от Мали: България спаси живота ми- Как се вкарва гол с цървули- Има ли от България път към върха- Виетнам: Глад и мъка, футбол и титли- Поход в сърцето на Африка- Чудовищата близнаци Реал и Байерн- Раздяла с Васил Методиев – Шпайдела и Пенка Стоянова- Ивет Лалова – 6 стотни по-бързо отпреди 15 години- Новият полет на Григор- Баскетбол в колички – Звезди над кошовете- Големият Атанас Голомеев- Папата благослови Гинка Загорчева на българския- Олимпийските игри през 1964 г. показаха на света възродената Япония- Шеф на МОК пред оставка заради сесия в София- На обяд при Юсейн Болт в Кингстън- Валентин Андреев – победи с чук в ръка- Васил Етрополски: Внучетата мислят, че се казвам Дядо- Елица Василева: На момичетата им липсва повече амбиция- Световните по футбол за жени – голям интерес и малки награди- Серафим Бързаков: Борците отново ще радват България- Лятото на младите в баскетбола, волейбола, хандбала и водната топка- Водната топка у нас – За 6 години от дъното до началото на пътя- Волейболен спец с поетична душа- Морето с особено място в стиховете на баскетболен треньор- Сарафа и Мейудър младши – двете страни на ръкавицата- Кейлъб Дресъл – Болт на басейна- Младата вълна български тенисисти- Черно море Одесос – 20 години, 40 медала- КВТ Левски – Синята водна сила- Книги – Чудесата в спортната политика на Виктор Орбан _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title