Тийм гласува пълно доверие на Масу

1 Окт., 2019
192 преглеждания

 

Тийм гласува пълно доверие на Масу

Тийм гласува пълно доверие на Масу

Тийм гласува пълно доверие на Масу

Доминик Тийм е на прага на четвърто последователно участие във финалите на АТП в Лондон през ноември. Австриецът може да си подпечата пропуск за „О2 Арина“ още тази седмица, ако достигне до финала на турнира в Пекин, който е от категория АТП 500. В навечерието на надпреварата в китайския мегаполис, Тийм анализира изминалите месеци и обяви амбициите си за следващия сезон. „Ще продължа да работя с Николас Масу и през следващата година, това е гарантирано.

Имам усещането, че двамата изградихме отлична връзка. Моят тенис, след като започнах работа с него, се разви в правилната посока. Подобрих много неща от играта си“, коментира Тийм. „Наслаждавам се на успешен сезон: спечелих три титли, играх на финал в турнир от Големия шлем.

Чувствам, че съм на правилния път с Масу. Искам да продължа по този начин и да бъда още по-успешен“, допълни австриецът. Масу се присъедини към Тийм през февруари, когато австриецът прекрати дългогодишното си сътрудничество с Гюнтер Бресник. „В продължение на 15-16 години прекарвах повече време с него (Бресник) и семейството му, отколкото с моите родители.

Беше нещо като брак – има своите хубаво и лоши моменти“. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК!

Menu Title