Бургас приема фючърс турнир тази седмица

7 Окт., 2019
236 преглеждания

 

Бургас приема фючърс турнир тази седмица

Бургас приема фючърс турнир тази седмица

Бургас приема фючърс турнир тази седмица

През настоящата седмица на кортовете на ТК „Авеню“ в град Бургас ще се проведе турнир за мъже от календара на ITF с награден фонд от 15 хиляди долара, носещ точки за световната ранглиста.В турнира ще участват голяма част от най-добрите български тенисисти, както и представители на над петнадесет държави.На кортовете на ТК „Авеню“ зрителите ще могат да видят националите на България за Купа „Дейвис“ Александър Лазаров, Александър Донски и Габриел Донев. В основната схема ще бъдат още младата надежда на българския тенис Симон Антъни Иванов и Васил Младенов.

„Уайлд кард“ за основната схема ще получат още трима млади талантливи тенисисти – Антъни Генов – от клуба домакин Авеню, Пьотр Нестеров – шампион на Европа до 16 г. и Симеон Терзиев.Представители на клуба домакин ще са бургазлията Веселин Киселков ТК „Авеню“ , Антъни Генов ТК“Авеню“ и Ивайло Дечев ТК „Авеню“.ТК „Авеню“ ще бъде домакин за първи път на турнир от такъв ранг на ITF.

След като вече домакинства Европейски летни купи до 14г, турнири втора и пета категория от календара на ITF. Надпреварата се организира от Община Бургас ,ТК „Авеню“ и Българска федерация по тенис. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title