Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе

22 Окт., 2019
111 преглеждания

 

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе

Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse Fitness & Spa Mladost. Най-модерният клуб от семейството на Pulse отвори врати, за да посрещне своите първи клубни членове. Официалното събитие за грандиозното откриване бе на 18.10.

2019.Обектът, разположен на площ 5050 кв.м., е видимо по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е едновременно елегантен и футуристичен, а капацитетът – огромен.

Разположен на цели пет етажа, той залага основно на хитовата в цял свят тенденция да се изграждат просторни клубове с максимално много open space ппространства и внушителни спа центрове.Оборудването, което е заложено в клуба са марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от 3те етажа с уреди, има разположени по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70те уреда на кардио етажа се разкрива уникална гледка към светлините на града и зеленината на Витоша.Залите са групови занимания, три на брой, също са забележително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала!

Най-впечатляващ е луксозният спа център, разположен на ниво -1 на площ от над 800в.м. Той е номиниран в категория „Най-добър дизайн на спа център“ 2019 на Световните спа награди.Обектът разполага със собствени паркинг площи с голям капацитет, изключително луксозните съблекални и огромен протеин бар.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title