Джокович и Медведев в една половина, в другата – Надал и Федерер

25 Окт., 2019
282 преглеждания

 

Джокович и Медведев в една половина, в другата - Надал и Федерер

Джокович и Медведев в една половина, в другата - Надал и Федерер

Джокович и Медведев в една половина, в другата – Надал и Федерер

Световният №1 Новак Джокович ще започне участието си на „Мастърс“ турнира в Париж с двубой срещу своя сънародник Душан Лайович или Ришар Гаске. Ноле попадна в една половина с Данийл Медведев, който ще се завърне на корта за двубой с Гуйдо Пея или квалификант. В четвъртината на Джокович пък са играчи като Диего Шварцман, Роберто Баутиста Агут, Стефанос Циципас и други. При Медведев пък са Доминик Тийм, Джон Иснър, Давид Гофен, Григор Димитров и други.

Водачи на долната част на схемата са Рафаел Надал и Роджър Федерер. Надал очаква на старта Адриан Манарино или квалификант, а Федерер – Николос Басилашвили или Раду Албот. В четвъртината на Надал е шампионът от миналата година Карен Хачанов, който е поставен под №8 и очаква Ян-Ленард Щруф или квалификант на старта. В тази четвърт са още Матео Беретини, Андрей Рубльов, Стан Вавринка, Марин Чилич и други.

Преди полуфиналите пък Федерер може да се срещне с играчи като Гаел Монфис, Фабио Фонини и Александър Зверев. Германецът очаква на старта Борна Чорич или Фернандо Вердаско. ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title