Тодор Енев: Отборната работа ще доведе до още по-големи успехи

26 Окт., 2019
146 преглеждания

 

Тодор Енев: Отборната работа ще доведе до още по-големи успехи

Тодор Енев: Отборната работа ще доведе до още по-големи успехи

Тодор Енев: Отборната работа ще доведе до още по-големи успехи

Капитанът за купа „Дейвис“ Тодор Енев похвали развитието на състезателите от националния на България по тенис за мъже.“Поздравления за Алекс Донски за страхотните му победи на турнирите в Южна Африка. Когато работиш с толкова много упоритост и желание, когато си последователен в работата и амбициите за постигането на целите си, добрите резултати не закъсняват. Много се радвам и за добрите изяви и на останалите ни момчета в силни турнири.

Адриан Андреев се завърна повече от отлично след контузията си в началото на юни и игра финал на турнир в САЩ с награден фонд 25 000 долара. Алекс Лазаров записа 1/4-финал на турнир с награден фонд 25 000 долара в Ливан. След контузията си в коляното и допълнителното си възстановяване Димитър Кузманов навлиза в своя игрови ритъм и знам, че съвсем скоро ще доказва отново характера си на победител“, заяви Тодор Енев.“Гордея се с борбеността на момчетата и най-вече, че изграждаме силен колектив.

Благодарение на мачовете от купа „Дeйвис“ те са още по-мотивирани, придобиват повече опит и увереност, които им помагат значително в индивидуалните им турнири. Предстои още много работа и отлични възможности като турнира ATP Cup през януари, където България ще е сред 24-те най-силни отбора в света благодарение на резултатите на Григор Димитров. През март играем отново мач за купа „Дейвис“ срещу Коста Рика. Сигурен съм, че именно изграденият колектив, отборният дух и екипната работа с тези момчета ще доведат до позитивни резултати в тези турнири, както и до още по-големи успехи и в индивидуалните им кариери“, добави капитанът на националния отбор на България по тенис за мъже.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title