Григор е сериозен фаворит срещу Гарин (коефициенти)

1 Ное., 2019
267 преглеждания

 

Григор е сериозен фаворит срещу Гарин (коефициенти)

Григор е сериозен фаворит срещу Гарин (коефициенти)

Григор е сериозен фаворит срещу Гарин (коефициенти)

Григор Димитров беше определен за голям фаворит в четвъртфиналния си двубой от „Мастърс“ турнира в Париж срещу младия чилиец Кристиан Гарин. Българинът за първи път постигна три поредни победи в последния за годината турнир от сериите „Мастърс“ и се класира в Топ 8. Там го очаква 23-годишният Гарин, който пред този сезон игра три финала и спечели две титли. Коефициентът за победа на българина е 1.

25, а за Гарин – 4.00. До момента българинът и чилиецът никога не са се изправяли един срещу друг на корта. Според букмейкърите, най-вероятният резултат е 2:0 за Димитров – този развой се предлага при коефициент 1.

72. Чиста победа за Гарин е оценена с коефициент 4.00, а победи в три сета съответно с 6.50 за Димитров и с 8.

00 за Гарин. Букмейкърите предлагат още редица залози за този двубой, като например – кой от двата ще постигне повече асове (1.40 за Димитров, 3.50 за Гарин и 9.

00 за равен брой), кой ще допусне повече двойни грешки (1.80 това да е Димитров, 3.00 – Гарин и 5.00 за равен брой) и други.

Мачът е първи на централния корт и ще започне около 15:00 часа българско време. Вчера Григор Димитров записа забележителна победа над Доминик Тийм, като реализира редица невероятни точки. /коефициентите са на bet365/ _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title