Sportscholarships.eu – Спортни стипендии в САЩ

4 Ное., 2019
84 преглеждания

 

Sportscholarships.eu - Спортни стипендии в САЩ

Sportscholarships.eu - Спортни стипендии в САЩ

Sportscholarships.eu – Спортни стипендии в САЩ

Sportscholarships.eu е специализирана бутикова агенция, която се фокусира върху най-изявените таланти и върху максималните резултати при пласиране в Колеж/Университет в Америка. След 5 години като официален представител на най-голямата агенция за Спортни Стипендии в света, екипът ни от България стартира собствен и изцяло нов проект. Нашите спортисти получават стипендии в размер от $25,000 до $60,000 годишно.

Нашата мрежа за рекрутиране се състои от над 20,000 колежански треньора в рамките на NCAA, NAIA и NJCAA. Sportscholarships.eu е със седалище в София, България и официални представителства във Франция, Гърция, Турция, Сърбия, Чехия, Словакия и Словения. В процес на откриване са офисите ни в Румъния и Русия.

Колежанско образование за спортисти Получете висше образование упражнявайки любимия си спорт и се състезавайте в един от най-предизвикателните шампионати в целия свят. Ние ще бъдем до вас през целия път и ще продължим да ви помагаме преди, по време и след завършване на вашето образование в САЩ. Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме възможности, които ще променят живота му и ще сбъднат мечите му. Ползи и предимства на колежанския спорт в САЩ Колежанският спорт ви дава възможност за учене и спорт на ново, най-високо ниво.

Спортистите в университетите и колежите в САЩ получават достъп до спортни съоръжения от световна класа, често се състезават пред хиляди почитатели и фенове, повечето от състезанията и срещите се предават по телевизията и спортистите получават безплатна спортна екипировка. Повечето университети правят значителни инвестиции, за да гарантират на спортистите си най-добрите условия за постигане на техните академични цели и спортни резултати. Концепция на колежанския спорт в САЩ Колежанската система в САЩ осигурява на талантливите спортисти изключителни възможности за развитие на академичните им и спортни кариери. Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие много, а понякога и всички разходи, които са свързани със следването в Университет в САЩ.

В замяна студентът-спортист представлява университета в съответния спорт, като едновременно с това поддържа добро академично ниво. Понастоящем за близо 3 000 колежански спортни програми се състезават около 500 000 спортиста. Sportscholarships.eu се специализира в маркетинга, представянето и организацията на таргетирани кампании, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрите предложения за спортни стипендии.

Броят на университетите и колежите в САЩ, които поддържат мъжки и женски тенис отбори е около 1000. Много бивши и настоящи светила в тениса са минали през колежанската система, като например John McEnroe, който се е състезавал за Университета в Станфорд, а също така и Sam Querrey, John Isner и финалистът от US Open 2017 Kevin Anderson. Голям брой от настоящите тенисистки, състезаващи се в WTA са бивши колежански състезателки. В Sportscholarships.

eu, най-големият брой изпратени спортисти в САЩ са именно тенисисти. Хубаво е да се знае, че колежанските треньори по тенис използват системата UTR за оценка на състезателите и е желателно да се играе на колкото се може повече турнири на ITF. Препоръчваме на нашите спортисти да поддържат успех над 4.00 и да покажат добри резултати на изпитите SAT и TOEFL.

Това ще им даде възможност за получаване на допълнителна частична академична стипендия, която може да бъде добавена към спортната. По-подробна информация ще получите в офиса ни по време на безплатните консултации. Някои любопитни факти 6 милиарда долара – Годишни приходи на колежанските спортни програми в САЩ, включително телевизионни права, продажби на билети, продажби на спортни сувенири и спонсорство. 1018 – Броят на бившите и настоящи студенти-спортисти от 107 държави, които са участвали на последните Олимпийски Игри в Рио.

26 – Броят на олимпийските медали в Рио завоювани от бивши и настоящи студенти-спортисти на Станфордския Университет. Ако искате да станете един от 90-те Български спортисти, на които сме помогнали и изпратили в САЩ със Спортна Стипендия, регистрирайте се безплатно тук, пишете ни на info@sportscholarships.eu или ни се обадете на 0888174714. За всички спортисти и техните родители желаещи да научат повече за възможностите и условията за кандидатстване за Спортна Стипендия в САЩ, предлагаме напълно безплатна консултация в главния ни офис в София на Ул.

Мърфи №2 след записване на час на тел. 0888174714. По време на срещата ни ще поговорим за следното – за Sportscholarships.eu, защо трябва да изберете САЩ, за критериите за кандидатстване, за начина, по който Ви съдействаме, за колежанския спорт в САЩ, за спортните стипендии и затова как се разпределят, за успехите и историите на нашите клиенти.

Повече информация за нас и за спортистите, които представяме и на които сме помогнали да следват в САЩ със Спортна Стипендия, може да намерите тук и във Facebook. Очакваме Ви! _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title