Джокович и Федерер се събраха в една група в Лондон – схема и програма

5 Ное., 2019
333 преглеждания

 

Джокович и Федерер се събраха в една група в Лондон - схема и програма

Джокович и Федерер се събраха в една група в Лондон - схема и програма

Джокович и Федерер се събраха в една група в Лондон – схема и програма

Изтеглен беше жребият за финалите на ATP в Лондон, който ще се проведе между 10 и 17 ноември. По традиция осемте най-добри играчи през сезона бяха разделени в две групи. Тази година те ще носят имената на Андре Агаси и Бьорн Борг. Поставен под №1 е Рафаел Надал, който повежда група „Агаси“.

В нея са още Данийл Медведев, Стефанос Циципас и миналогодишният шампион Александър Зверев. Световният №2 Новак Джокович води група „Борг“, където са още Роджър Федерер, Доминик Тийм и Матео Беритини. От представянето на Джокович и Надал ще се реши и кой от двамата ще завърши сезона като №1 в ранглистата. Към момента Надал води с 640 точки.

Любопитна подробност е, че осем различни държави ще бъдат представени на финалите в Лондон. Резерви са Роберто Баутиста Агут и Гаел Монфис. Група „Бьорн Борг“ ще започне битката в неделя, 10 ноември, а играчите от „Андре Агаси“ ще премерят сили за първи път на следващия ден. Около 16:00 часа в неделя на корта ще излязат за мач помежду си Новак Джокович и Матео Беритини.

Вечерта или около 22:00 часа българско време е запазена за Роджър Федерер и Доминик Тийм. В понеделник пък ще гледаме мачовете Медведев – Циципас и Надал – Зверев в същите часове. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК!

Menu Title